Algorytm-X - Системи безпеки

Місяць кібербезпеки в Україні

News   Cyber Ninja V2 Україна приєдналася до європейської традиції і четвертий рік поспіль проводить 1-31 жовтня  2021 року Місяць кібербезпеки в Україні. У рамках програми: День Кібербезпеки в закладах вищої освіти, круглі столи, регіональні курси і семінари з питань кібербезпеки бізнесу, відбудеться Восьмий  PKI Форум 2021, загальнонаціональний конкурс з кібербезпеки для студентів учнівської молоді «КіберНіндзя», всеукраїнське змагання з кіберспорту «Кібергерой», презентація та вебінар з кіберпсіхології. 

Компанія АЛГОРІТМ-Х також учасник  IV Міжнародниого форуму “Кібербезпека. Захистимо бізнес – захистимо державу” та виставки “КІБЕРБЕЗПЕКА 2021”.

Вперше в Україні для студентської та учнівської молоді відбудеться заочний конкурс під назвою “Кіберніндзя”, що проходитиме з 11 жовтня до 18 листопада 2021 року. Експерти нашої компанії «АЛГОРІТМ-Х», як партнери конкурсу, на ряду з іншими, входять до Журі конкурсу, яке складається з експертів Торгово-промислової палати України, Київської малої академії наук, Академії цифрового розвитку, ТОВ “Сек’юриті експерт груп”, Національного координаційного центру кібербезпеки при РНБО України, Держспецзв'язку, Департаменту Кіберполіції, компаній “10Guards”, “Hack Control”, “Octava Defence”, “АВТОР” та “AM Integrator Group”.

© Algorytm-X Всі права захищені.

made by WEBLAB